пътуваме на изток
югоизточна азия

о.БАЛИ
Често хората използват и другото му име - Островът на Боговете. Бали е една различна реалност, истински тропически рай - със своите джунгли, оризови тераси, бамбукови равнини, искрящи езера и водопади, морета и океани, високи вулкани. Тук ще попаднем в една запазена и жива хинду култура, която учи на забравени ценности. Програмата ще ни отведе към Убуд, красиво градче, сгушено в полите на планината и джунглата, в Санур, оживено курортно селце в Южната част на острова и в Памутеран, Северно Бали, място със запазена жива култура и бит. Ще направим посещенията до едни от най-интересните забележителности на Бали, ще се потопим в културата на местните и ще отворим широко сетивата. Предвидили сме и посещения до едни от най-подходящите места за инстаграм снимка.
о. Бали - ритрийт програма
27 януари - 08 февруари 2025

има места
4790
лв.
5050
лв.
Балийската нова година
20 март - 3 април 2025

24 места
Виетнам

Виетнам е страна с уникална култура, с невероятна природа. Със своите джунгли, оризови тераси, бамбукови равнини, искрящи езера и водопади и спиращи дъха гледки, Виетнам ще ни плени, очарова, изпълни с възторг и обнови. Каним те с нас!
Пътешествието ни във Виетнам ще ни отведе от делтата на река Меконг до изумителния залив Халног като по пътя си ще посетим автентични селца в планините, живописни долини, оризови тераси, спокойни реки. Ще плаваме по делтата на река Меконг там, където няма туристи, за да чуем плясъка на веслата и тишината на гората, ще се повозим на традиционна лодка в резервата Нин Бинг, ще обходим планините на Пулуонг. Едно пътешествие за душата...
Камбоджа

Пътешествието в Камбоджа е мечта за всеки любител на историята, на природата и на чуждата култура. За всички писатели-пътешественици от миналия век, пътуването до Камбоджа е било извор на вдъхновение. И до днес мистериозния чар на Камбоджа се усеща не само в Ангкор със следите на отдавна изчезналото кралство, Батамбанг с колониалния си чар и островите край брега на Сиануквил.
Едно пътуване препоръчано за всички любители на Далечния Изток. Камбоджа е страна с изключително красиви пейзажи и гостоприемно население. Насладете се на най-красивите образци на кхмерското изкуство, наследено от древното кралство и вашето пътуване на морския бряг на залива Сием, наслаждавайки се на красивите като от пощенска картичка морски пейзажи.
Малдиви и Шри Ланка
Япония
Кандидатствайте на разсрочено плащане по нашите програми
Оставете заявка и ще се свържем с вас
Обадете ни се:
Phone: +359 887 674433
Email: info@ravel.bg
гр. София, ул. Асен Златаров 20

Защо да пътуваш с нас:

СРЕЩА С РАЗЛИЧНА КУЛТУРА
СПА, МАСАЖИ, КРАСИВИ ПЛАЖОВЕ
ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНИ ХОТЕЛИ
ДА СЕ НАСЛАДИШ НА ТРАДИЦИОНЕН МАСАЖ
ДА ОТДЕЛИШ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ
ДА ОПИТАШ НЕЩО НОВО
ДА се докоснеш до културата на изтока
Искам да научавам пръв за вашите пътешествия
С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
Close
Моля, напишете въпроса си по-долу, ще получите нашия отговор на вашия e-mail

С натискането на бутона Изпрати, Вие се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!

наши минали пЪТЕШЕСТВИЯ: