Иглика Колева
Founder & СЕО / Chief Experience Officer /
Казвам се Иглика и съм експерт по туристически пътувания. Завършила съм магистърска степен по международни отношения и притежавам IATA сертификат за управление на туризма. От 2016 г. организирам ритрийти и вдъхновяващи пътувания по целия свят. Трасформиращите пътешествия са сладка комбинация между пътешествие, духовност и културно взаимодействие - на места като Бали, Камбоджа, Виетнам, Тайланд, Япония, Малдивите, Турция, Египет, Гърция. Това, което прави моята работа безценна, е приятелството и удовлетворението, което изпитвам да бъда с всички красиви жени по време на пътуването, както и вдъхновението, което получавам от тях.
Обичам природата, ранното утринно пеене на птиците и изгрева над морето. Обичам пикантна храна, сок от манго и домашно приготвената гранола.
Но най-вече обичам да пътувам и да попивам от енергията и мъдростта на местата, на които съм била. Моята история е любовна история – с всички различни вдъхновяващи места, на които съм била и състоянието на ума и личното израстване, които съм постигнала по пътя.
През 2024 г., след седем години организиране на ритрийти, чувствам необходимостта да предоставя знанията си в обучаем формат и да осигуря подкрепа на всички вас, които биха искали да провеждат свои собствени ритрийти. Имам да споделя това, което ще ви позволи да планирате и създадете незабравими преживявания, пълни със забавление и приключения. Нека направим вашето пътуване приказно!
Разшири съзнанието си и пътувай с нас!
Започнахме 2017г. от о. Бали, водени от желанието да споделим богатия си опит и преживявания.
И продължихме в Югоизточна Азия – Камбоджа, Виетнам,Малдиви, Тайланд и Сингапур. Нашите пътешествия не идват от лавицата книги, за тях няма точна рецепта. Експертизата ни идва от честото ни пребиваване в Азия и ще ви покажем една различна гледна точка и запознаем с места, които другите биха пропуснали.
Осъществяваме пътувания, които се превръщат в необикновени приключения, приключения, които осмислят човешките взаимоотношения, разширяват мирогледа, интелектуалното любопитство, уважението към природата и културното наследство и смелостта да бъдеш себе си.
Ние правим пътуването изкуство на живеене!

Защо да пътуваш с нас:

СРЕЩА С РАЗЛИЧНА КУЛТУРА
СПА, МАСАЖИ, КРАСИВИ ПЛАЖОВЕ
ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНИ ХОТЕЛИ
ДА СЕ НАСЛАДИШ НА ТРАДИЦИОНЕН МАСАЖ
ДА ОТДЕЛИШ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ
ДА ОПИТАШ НЕЩО НОВО
ДА се докоснеш до културата на изтока
Искам да научавам пръв за вашите пътешествия
С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
Close
Моля, напишете въпроса си по-долу, ще получите нашия отговор на вашия e-mail

С натискането на бутона Изпрати, Вие се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!

Обадете ни се:
Phone: +359 887 674433
Email: info@ravel.bg
гр. София, ул. Асен Златаров 20

наши минали пЪТЕШЕСТВИЯ: